Herregud!
Idag har vi jaggu sprengt noen personlige grenser! Vi har vaert paa Extreme Canopy- Tour her i Santa Elena. Canopy vil si at du fyker over lange distanser i kabler som er festet i traer. Det var 12 kabler som strakk seg over regnskogen. Du gaar opp paa plattformer hvor du blir festet, foer de dytter deg av gaarde. Kablene var fra 100 meter til 1 km lang, og gjennomsnittshoyde over bakken var 80- 200 meter!

Mellom kablene ble det tilsammen 4km hiking i Costa Ricas regnskog. I tillegg til Canopy ziplines, var det ogsaa rappelering, Tarzan-sleng og i siste etappen henger du som supermann i kabelen.

For aa si det saann…. AWESOME!

Det begynte med korte turer, og lave hoyder, men endte opp med 30m rappelering fra et tre, Line som kastet seg utfor en sinnsyk Tarzan- sving (inkludert fritt fall!) – og tilslutt den siste kabelturen som var 1 km lang, og 200 meter hoy over en lang dal. For et rush!

Alt skjedde veldig fort, saa da vi var tilbake paa hostellet maatte vi bare le av alt det crazy vi hadde vaert med paa! Naa er vi klar for middag og en flaske vin, og imorgen roer vi nervene med en ridetur i regnskogen.

Hilsen tre adrenalinkick!

Hva har vi egentlig begitt oss ut paa?!

Her rappelerer Kari-Anne ned 30meter! Dette var en av overraskelsene paa ruten, og gjett om vi ble overrasket…men goey var det!

Line i luften! Denne var ca 600m lang, og 150m hoey!

Toeffe-Line, den eneste av oss som turte Tazan-sleng!

Superman!!

We did it! Glade jenter:)