Hola todos!

Som dere kan se paa innlegget under,  hadde vi en utrolig kjekk utekveld igaar, men det var ikke fullt saa kjekt idag da vi hadde booket oss en 4timers ridetur tidlig om morgenen. Vi hadde litt startvansker, men etter hvert kviknet vi til, og det ble en veldig fin dag.

Vi fikk hver vaar hest, Shakira, Pinto og Talia. Vi red sammen med Carlos og Catalina som guidet turen. Vi red i Costa Ricas vakre landskap og fikk se fantastisk utsikt.

Etter halvannen time paa hesteryggen, kom vi frem til en aastopp hvor vi ble utfordret til fotballkamp. Vi tapte 15-14, men vi gav de det siste maalet…

Da vi kom tilbake til basen fikk vi lunsj og saa fikk vi en omvisning paa deres organiske gaard. Vi smakte paa kaffebonner, organisk likoer, og luktet paa alle type urter. Vi fikk delta i aa presse sukkerroer, for saa aa drikke den sote saften. Som alle Costa Ricans var ogsaa disse utrolig vennlige og gjestfrie folk, og dagen endte mye bedre enn dagsformen skulle tilsi!

Imorgen tidlig forlater vi Santa Elena, og drar ned til den varme kysten igjen. Vi drar tilbake til atlanterhavskysten for aa oppleve byene Manuell Antonio og Dominical.

Hilsen tre Cowgirls


Ikke helt klare for ridetur…


Norge- Costa Rica

Kari-Anne paastaar at hun kan dette i galopp ogsaa…

Pressing av sukkerroer